Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η VAN Transportation είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και ιδιωτικές περιηγήσεις / εκδρομές σε πολύ προνομιακές τιμές! Προσφέρει ιδιωτικές μεταφορές με γνώμονα την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση, την προσωπική Προσέγγιση αλλά και την μοναδικότητα του στόλου της!

Λίγα Λόγια για Εμάς

Πριν από κάθε ιδιωτική εκδρομή / περιήγηση η ομάδα μας σας ενημερώνει και σας προτείνει την καλύτερη λύση για την κάλυψη των αναγκών της εκδρομής σας.

Στόχος μας είναι οι ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σύγχρονο στόλο πάντοτε σε προνομιακές τιμές.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ιδιωτικές μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση. Συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους ανθρώπους έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας αναγνωρίζοντας πως ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για τον λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσει και ειδικά πακέτα εκδρομών / περιηγήσεων έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Η χρόνια ενασχόληση (η εμπειρία μας δηλαδή) με τις μεταφορές και τον τουρισμό και ειδικότερα στις μεταφορές προσώπων σε πολλά μέρη εντός και εκτός Αττικής, είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας. Η εταιρία μας προσφέρει επαγγελματισμό, ασφάλεια και σωστή εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα ο πελάτης να νιώθει χαλάρωση και απόλαυση κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.

Συνεργαζόμαστε με πολλά ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και πράκτορες, μικρά ενοικιαζόμενα καταλύματα και ιδιώτες τόσο εντός αλλά και εκτός Αττικής. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει συνεργασίες στο εξωτερικό με αντίστοιχες εταιρίες του κλάδου.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, προτείνουμε στους επισκέπτες μας αξιοθέατα και προορισμούς βάσει της ζήτησης και της εμπειρίας μας όλα αυτά τα χρόνια που σίγουρα θα τους αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ανάγκες. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό και έτσι του παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξει όχι μόνο τον προορισμό που επιθυμεί μέσα από τα πακέτα που έχουμε, αλλά και να προσαρμόσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση του μέσα στο πακέτο εκδρομής που έχει επιλέξει.

Ικανοποίηση Πελατών97%
Σύγχρονος Στόλος95%
Πακέτα Εκδρομών91%

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι οι ασφαλείς και ποϊοτικές υπηρεσίες μεταφοράς προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Ο Σκοπός μας

Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια αλλά και η πολυτελή μετακίνηση σας από και προς τον αγαπημένο σας προορισμό.

Τα επόμενα βήματα μας
Η Υπόσχεση μας

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΪΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

1

Ασφαλή Μεταφορά

Σας μεταφέρουμε με ασφάλεια σε οποιοδήποτε προορισμό θελήσετε να μεταβείτε!
2

Μεταφορά

Σας μεταφέρουμε 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο
3

Άνεση & Ασφάλεια

Τα οχήματα μας διαθέτουν σύστημα κινητής τηλεφωνίας, ζώνες ασφαλείας, GPS-Navigation, mini ψυγείο
4

Προνομιακές Τιμές

Σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας σε πολύ Προνομιακές τιμές!
5

Συνέπεια και Ευθύνη

Η συνέπεια και η ευθύνη είναι ένας από τους στόχους μας και τον ακολουθούμε πιστά.
6

Πολυτελή Μετακίνηση

Η μεταφορά στον προορισμό σας πραγματοποιείται με πολυτελή οχήματα!
7

Επαγγελματίες Οδηγοί

Όλοι μας οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες με μεγάλη οδηγική εμπειρία!

van transportation wifi 03Όλα μας τα οχήματα διαθέτουν Δωρεάν Wi-Fi

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Whatsapp
Viber

LOGO van transportation FOOTER
  • Email: info@van-transportation.gr
  • Τηλ.: 6987915843 - 6941598531
  • Εξυπηρέτηση: 7 ημέρες την Εβδομάδα

 

ΜΗΤΕ - 0208E70000744701

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!

Copyright © 2024. All Rights Reserved VAN Transportation

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ